Nyhetsarkiv

Webbinarium_arbetsmiljöregler
Webbinarium Arbetsmiljöverkets regelförändring
2024-03-28 I Som du säkert har hört har Arbetsmiljöverket förnyat strukturen på sina föreskrifter. Det kan vara mycket att ta in och förstå hur det påverkar just ens egen verksamhet. Under detta webbinarium kommer vi att klargöra förändringarna som sker.
Läs mer
webbinarium litiumbatterier
Webbinarium Säker hantering av litiumbatterier
2024-03-22 I Under vårt webbinarium ger vi en inblick i riskerna med Litiumbatterier, hur vi ska hantera dem för att minska riskerna, vad vi ska göra om de trots allt hamnar i termisk rusning eller börjar brinna. Vi tittar också på hur vi ska kunna transportera dem säkert och ger en översikt av gällande regler.
Läs mer
beaker and flask in science laboratory with chemical structure blue banner background
Rambolls kemikalienätverk
2024-02-28 I Vill du bli medlem i ett kemikalienätverk på distans? Lagstiftningen kopplat till kemikalier och produkter uppdateras och skärps kontinuerligt. En följd är att det för företag kan vara en utmaning att följa med i utvecklingen inom dessa områden. Det finns både internationella och nationella lagkrav som kan beröra produkter som sätts på marknaden. Exempel på lagstiftning som kan vara aktuellt att följa är REACH, SCIP, CLP, POPs, RoHS, Konfliktmineraler, California Proposition 65.
Läs mer
e-learning_litiumbatterier_1web
Ny e-learning om risker och regler kopplat till Litiumbatterier
2024-02-15 I Hanterar ni litiumbatterier inom er verksamhet? Är era medarbetare medvetna om riskerna relaterade till hanteringen av litiumbatterier eller lagkrav för transport av litiumbatterier?
Läs mer
DD nyhet
Webbinarium 28/2 – Environmental Due Dilligence
2024-02-21 I Följ med Rambolls Due Diligence-team på ett webbinarium skräddarsytt för företagsledare, investerare och intressenter som är involverade i fusioner och förvärv. Oavsett om du förbereder dig för en försäljning, vill säkra en solid investering eller navigera nya EU-regler och få koll på ESG, innehåll ger detta webbinarium användbar information för företag när som helst under transaktionsresan.
Läs mer
arbetsmiljoarbete webbinarium
Framgångsfaktorer i arbetsmiljöarbetet
2024-02-08 I Under detta webbinarium går vi igenom flera av de framgångsfaktorer som arbetsmiljöstandarden ISO 45001:2018 bygger på. Fokus kommer ligga mycket på vad ni praktiskt kan göra för att höja nivån på ert arbetsmiljöarbete.
Läs mer
Gå 2 för 1
Lagbevakning Hållbarhet
2023-06-28 I EU skruvar upp förväntningarna på organisationer med kommande krav på hållbarhetsrapportering, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Alla delar är inte beslutade eller på plats ännu men för att hjälpa dig att förbereda din verksamhet på bästa sätt skapar vi nu ett nytt bevakningsområde för hållbarhetsrapportering för att kunna erbjuda en bättre service till dig som kund.
Läs mer
Lagbevakning PLUS
Webbinarium 1 december om RamRisk
2023-10-27 I Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarium den 1 december kl 10.00 där du får veta mer om RamRisk - verktyget som gör det enkelt för dig att komma igång med hanteringen och uppföljningen av era risker.
Läs mer
Lagbevakning Ramboll
Webbinarium för lagbevakningskunder
2023-02-24 I Den 4 april håller vi ett webbinarium exklusivt för våra lagbevakningkunder. Vi går igenom vad som har hänt det senaste året i miljö- och arbetsmiljölagstiftningen.
Läs mer
internrevision webbinarium
Webbinarium Dynamiska internrevisioner
2023-04-26 I Internrevision kan vara så mycket mer än bara en rutinmässig övning som man måste göra - de kan vara ett värdefullt verktyg för din organisation! Missa inte vårt webbinarium 26 maj kl 09.00 där vi går igenom hur du kan skapa större värden för verksamheten genom dynamiska internrevisioner!
Läs mer
Cirkulärt byggande_webb_puff
Webbinarium Cirkulärt Byggande
2023-03-06 I Cirkulärt byggande är en förutsättning för att minska koldioxidutsläpp och materialanvändning i fastighetsbranschen. Är du i den cirkulära processen, planeringen eller på väg in – välkomna på vårt webbinarium om cirkulärt byggande!
Läs mer
SafetyEngine_webb
Safe work environment and virtual onboarding – Free webinar 14/9
Sign up for our free webinar 14/9 and learn more about our new app SafetyEngine and virtual onboarding!
Läs mer
Webbinarium Invasiva arter
Invasiva arter och biologisk mångfald
Vad är en invasiv art och varför är spridningen av invasiva arter ett stort hot mot den biologiska mångfalden? Vad kan vi göra som privatpersoner, företag och som samhälle för att bekämpa invasiva arter? Missa inte vårt kostnadsfria webbinarium 1/9 eller se inspelningen i efterhad!
Läs mer
e-learning hållbarhetsrapportering
E-learning belyser kraven på hållbarhetsrapportering
2023-05-09 I Har ni krav på er att hållbarhetsrapportera – antingen via årsredovisningslagen eller EU:s Taxonomiförordning? Eller berörs ni av kraven på rapportering i nya CSRD-direktivet? Nu lanserar Ramboll en ny e-learning som bland annat lyfter kraven på hållbarhetsrapportering.
Läs mer