Working_together-ET2A7360

Utbildning

Enviorment E-learning

E-learning

Kompetensutveckling via webben är ett flexibelt och resurseffektivt alternativ eller komplement till traditionell klassrumsutbildning. Kursdeltagarna är inte bundna till att genomföra utbildning på samma tid och plats samt ges möjligheten att lära sig i sin egen takt.

Läs mer
_48K6754

Öppen utbildning

Vi får ofta höra att vi har engagerande och kompetenta kursledare, vilket är precis det vi strävar efter! En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att kunna skapa engagemang och lärande. Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt innehåll.

Läs mer
shutterstock_1660278313

Företagsintern utbildning

Är ni flera på företaget som behöver kompetensutveckling är ofta företagsintern utbildning det mest kostnadseffektiva alternativet. Då kan utbildningen dessutom anpassas efter just era behov vilket gör utbildningsinsatsen än mer givande för deltagarna.

Läs mer
shutterstock_1433493221

Blended Learning

Genom att kombinera E-learning med en utbildning på plats kan man få det bästa av två världar.  De delar av utbildningen som lämpar sig bäst som självstudier hålls som e-learning och efter det kan du samla deltagarna till en fördjupande workshop eller klassrumsutbildning.  På så sätt kan ni utnyttja tiden tillsammans till mer fördjupad diskussion och lärande.